Meistä

Collecte on rakennettu yhteistyössä Suomen museokentän kanssa ja tuotekehitys tapahtuu yhteistyössä asiakkaidemme kanssa

Meistä

Collecte on kokoelmanhallintaohjelmisto, jonka tarkoituksena on säilöä, varastoida ja ylläpitää kulttuurihistoriallista tietoa. Se on rakennettu yhteistyössä Suomen museokentän kanssa E-kuva -ohjelmiston pohjalta, ja tuotekehitys tapahtuu vahvasti yhteistyössä asiakkaidemme kanssa. 

Collecten ohjausryhmä koostuu Collecten käyttäjämuseoiden edustajista. Asiakkaittemme Collecteen tallentamiin aineistoihin voi tutustua Finnan kautta laajasti. Tutustu esimerkiksi elämään Piipun juurella tai suomalaisiin metsiin Kantapuu -museoiden kokoelmien kautta.  

Userix Oy omistaa, hallinnoi, ylläpitää ja kehittää Collecte -ohjelmistoa.

Userix

Vuonna 2009 perustetulla Userixilla on yli vuosikymmenen kokemus suomalaisten museoiden ja arkistojen palvelemisesta kokoelmanhallintajärjestelmien avulla. Asiakaskeskeisyys on lähellä Userixin sydäntä, tuotekehityksen tapahtuessa ohjausryhmässä, jonka jäseninä toimivat itse asiakkaat.

Userix on Eduix Oy:n tytäryhtiö.

Eduix

Eduix on palvellut jo puoli vuosikymmentä suomalaista korkeakoulusektoria korkealaatuisilla työkaluilla. Korkeakoulusektorin lisäksi Eduix tarjoaa digitaalisia työkaluja kuntasektorille.

Collecten ohjausryhmä

Kimmo Kestinen (pj) Työväenmuseo Werstas

Juho Haavisto
Maaseudun Sivistysliitto ja ITE-kokoelma

Susanna Hakkarainen, Helsingin yliopistomuseo

Iiris Kankaanpää, 
Suomen Metsämuseo Lusto

Hilkka Lehtimaa, Varkauden museot

Panu Rissanen,
Poliisimuseo

Anna-Riikka Vaden
Lahden museot

Mikko Sola
Userix Oy

Ohjausryhmän kutsuma asiantuntijajäsen:
Maija Ekosaari
Museovirasto

Mikko Sola

Tuoteomistaja

Collecteen liittyvät kysymykset,
tuotekehityksen ohjaus, toimitusprojektit

Niko Kettunen

Myyntikonsultti

Collecten myynti