“Heritage plays a crucial role in crafting us as fundamentally human beings”

Collecte

Historian tuntemus paljastaa meille osia yksilöiden ja kansojen perinteistä, tavoista, juhlista, haasteista, sodista, voitoista ja menetyksistä. Oman historian tuntemus avaa meille ymmärrystä nykypäivään, ja mahdollisuudet oppia aiempien sukupolvien elämästä.

Historiaa ja kulttuuriperimää säilövät ja suojelevat tahot ovat oman jatkumomme ymmärtämisen elinehto, ja tarjoavat meille näkymää siitä, mitä ihmiskuntana olemme olleet, mistä olemme tulleet ja mitä se on meiltä vaatinut. Collecte on asiantuntijakäyttöön tarkoitettu kokoelmahallintaohjelmisto, joka on luotu palvelemaan museoita ja arkistoja säilömään ja jakamaan historiallisia objekteja.

Tutkijat, opettajat, opiskelijat ja museohenkilökunta löytävät helposti tiedot säilötyistä objekteista esimerkiksi tutkimustarkoituksiin.

Museot voivat säilöä ja jakaa tietoa kokoelmistaan laajalle yleisölle digitaalisessa muodossa. Kokoelmista voidaan muodostaa kokonaisuuksia, jotka kertovat kokonaistarinaa omasta aikakaudestaan.

Asiakaskeskeinen tuotekehitys vahvistaa käyttäjien mahdollisuuksia vaikuttaa Collecten ominaisuuksiin. Järjestelmä kehittyy ajantasaisesti ja käyttäjäystävällisesti.

Asiakkaitamme

Collecte

Finlaysoninkuja 21 A
33210 Tampere
info(ät)userix.fi
040 768 0506

Contact us